Suomen Atomiteknillisen Seuran vuosijuhlat järjestettiin Suomalaisen Ydintekniikan päivien yhteydessä Ravintola Sipulin Talvipuutarhasalissa keskiviikkona 2.11. Paikalla juhlistamassa seuran 50-vuotista taivalta oli yli 150 henkilöä, joista osa oli myös konferenssiin osallistuneita seuraan kuulumattomia henkilöitä. 

Vuosijuhlassa julkistettiin seuran historiikki ja palkittiin useita seuran jäseniä, vanhoista sihteereistä ja puheenjohtajista kunniajäseniin. 

Puheenjohtajista palkittavina olivat Eija-Karita Puska (2009-2011) ja Liisa Heikinheimo (2012-2014), ja sihteereistä Silja Häkkinen (2010-2011) ja Anna Nieminen (2012-2014). Kullekin ojennettiin seuran viiri. Lisäksi johtokunta palkitsi SYP-työryhmän puheenjohtajan Jarmo Ala-Heikkilän ensimmäisten Ydintekniikan päivien erittäin onnistuneesta järjestämisestä.

Vuonna 2016 vanha tiedonjulkistamispalkinto nimettiin Pekka Jauho-palkinnoksi, ja johtokunta valitsi tehtyjen ehdotusten perusteella palkinnonsaajaksi Eero Patrakan. Patrakka piti myös vuosijuhlan juhlapuheen, jossa samalla julkaistiin seuran vastavalmistunut historiikki Ydin yhdistää. 

Vuosikokouksessa uusia kunniajäseniä nimitettiin kolme: Anneli Nikula, Heikki Raumolin ja Rainer Salomaa. Kukin sai kunniajäsenyyden myötä kunniakirjan ja seuran viirin.

Seura sai myös tervehdyksen Venäjän ydintekniseltä seuralta, jonka suomeksi seuralle oli kääntänyt Vasili Kalinin. Vapaa sana -osio kirvoitti myös muutamia seuran jäseniä kertomaan muistojaan seuran toiminnan varrelta.

Kuvat: Henri Ormus