Tulevat tapahtumat

ke 19. lokakuuta 2022
ATS Ydintekniikka 3/2022
69 päivää jäljellä
ti 01. marraskuuta 2022
Suomalaisen Ydintekniikan Päivät - SYP2022
82 päivää jäljellä
ti 01. marraskuuta 2022
Suomalaisen Ydintekniikan Päivät - SYP2022
82 päivää jäljellä

Kai Salminen

Johtokunnan uusi puheenjohtaja Kai Salminen on 38-vuotias teknillisen fysiikan diplomi-insinööri Espoosta, joka työskentelee Fortumissa vanhempana asiantuntijana. Kai on ollut mukana ATS-toiminnassa vuodesta 2000 lähtien ekskursiosihteerinä, ATS Ydintekniikan päätoimittajana ja toimituskunnan jäsenenä sekä johtokunnan jäsenenä vuosina 2009-2011. Harrastuksina, se mitä nelilapsisen perheen isältä sellaisille aikaa jää, Kailla on salibandy, juokseminen ja golf. ATS:n puheenjohtajaehdokkaaksi Kai lähti omien sanojensa mukaan ”halulla uudistaa kohta 50 vuotiaan seuran toimintaa”.

Henri Loukusa

Henri Loukusa on työskennellyt VTT:llä polttoainemallinnuksen parissa vuodesta 2013 ja valmistui diplomi-insinööriksi vuonna 2014 Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulusta. Hänen työtehtävänsä VTT:llä keskittyvät VTT:n polttoainekoodi FINIXin kehitykseen ja polttoaineen kemian mallintamiseen. Aikaisemmin hän on työskennellyt myös STUKin ympäristövalvontaosastolla.

Lauri Pyy

Lauri Pyy työskentelee LUT School of Energy Systemsin ydintekniikan tutkimusryhmässä projektitutkijana vuodesta 2012 lähtien. Työssään hän keskittyy termohydrauliseen tutkimukseen. Pyy on koulutukseltaan energiatekniikan diplomi-insinööri ja opiskeli LUT:ssa erikoistuen ydinvoimatekniikkaan.

Tuomas Rantala

DI Tuomas Rantala on vuodesta 2010 toiminut TVO:n polttoainehankinnassa polttoaineinsinöörinä erikoisalanaan ydinpolttoaineketjun alkupää uraanikaivokselta polttoainetehtaalle. Vuosina 1999–2010 hän osallistui sähköverkkojen verkkotietojärjestelmien kehitystyöhön Tekla Oyj:ssä vastaten loppuvuosina järjestelmäasiantuntijana tuotteiden laadunvarmistuksen hallinnoinnista ja prosessien kehittämisestä. Tuomas on valmistunut Aalto-yliopiston Teknillisen fysiikan koulutusohjelmasta. Hänen diplomityönsä käsitteli ydinpolttoainekierron alkupään tekijöitä.

Lasse Koskinen

FL Lasse Koskinen on työskennellyt vuodesta 2007 Posivalla ryhmäpäällikkönä. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat pitkäaikaisturvallisuuden turvallisuusperustelut. Aikaisemmin hän on työskennellyt myös VTT:llä vuosina 2001-2007. Lisensiaatintutkintonsa teoreettisesta/laskennallisesta fysiikasta hän on suorittanut Jyväskylän yliopistossa.