Tulevat tapahtumat

ke 19. lokakuuta 2022
ATS Ydintekniikka 3/2022
69 päivää jäljellä
ti 01. marraskuuta 2022
Suomalaisen Ydintekniikan Päivät - SYP2022
82 päivää jäljellä
ti 01. marraskuuta 2022
Suomalaisen Ydintekniikan Päivät - SYP2022
82 päivää jäljellä

ATS:n johtokunnan tehtävänä on muiden muassa hoitaa yhdistyksen juoksevat asiat, toteuttaa kokousten päätökset, vastata taloudenpidosta ja edustaa yhdistystä. Seurassa vuonna 2015 käynnistetyn kokonaisvaltaisen uudistumisen toimeenpano on myös johtokunnan vastuulla.

On yhdistyksen etu, että johtokunnassa on osaavia ja motivoituneita henkilöitä, joilla on riittävästi aikaa paneutua yhteisten asioiden hoitamiseen. Johtokunnan valinnassa halutaan lisätä avoimuutta ja mahdollistaa etukäteiskeskustelu, ja jäsenistöltä pyydetäänkin ehdokkaita johtokunnan jäseniksi.

ATS:n johtokunnan valitaan sääntöjen 10 §:n mukaisesti vuosikokouksessa vuodeksi kerrallaan. Johtokunnan  varapuheenjohtaja Filip Tuomisto ja jäsen Ilkka Männistö ovat olleet johtokunnassa sääntöjen sallimat kolme vuotta eivätkä voi enää asettua ehdolle. Lisäksi Essi Ahonen on eronnut johtokunnasta vuoden aikana. Johtokuntaan tarvitaan vähintään kaksi uutta jäsentä, mikäli ei-erovuoroiset jäsenet ovat käytettävissä ja valitaan uudelleen johtokuntaan.

 Ehdokkaaksi voi sääntöjen perusteella asettautua mihin tahansa tehtävään johtokunnassa eli puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi, sihteeriksi, rahastonhoitajaksi tai jäseneksi. ATS:n organisaation uudistumisen myötä johtokunnan jäsenten kesken jaetaan myös vastuut toimikunnista ja keskeisistä työryhmistä, ja ehdokkaaksi asettuvan olisikin hyvä ilmoittaa, mistä tehtävistä on ensisijaisesti kiinnostunut.

Ehdokkaita johtokunnan jäseniksi pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.(seppo.vuori(at)welho.com)joulukuun loppuun mennessä. Määräaikana ehdokkaaksi asettautuneille varataan mahdollisuus esitellä itsensä ja tavoitteensa jäsenistölle ennen vuosikokousta.