Tapahtumakalenteri

Lataa iCal-tiedosto ja vie esim. Outlook-kalenteriin --> Lataa iCal-tiedostona
Jäsentilaisuus: Terrafamen uraanin talteenotto
maanantaina, 14. päivänä tammikuuta 2019, 16.30 - 18.30
Osumat : 311

KUTSU JÄSENTILAISUUTEEN
 

Hyvä ATS:n jäsen,
 
Tervetuloa Suomen Atomiteknillisen Seuran jäsentilaisuuteen maanantaina 14.1.2019 klo 16.30 – 18.30 Espoon Otaniemen Innopoli 1:n Leonardo-salissa (osoite: Tekniikantie 12, Espoo). Tilaisuuden aiheena on Terrafamen uraanin talteenotto. Koska tilaisuus järjestetään Ydinalan kansallisen ydinturvallisuus- ja ydinjätehuoltokurssin (YJK16) yhteydessä, alkaa tilaisuus lyhyellä seuran esittelyllä.
 
Tilaisuuden ohjelma:
 
16:30                  Kahvitarjoilut
17:00                  Suomen Atomiteknillisen Seuran esittely, Tuomas Rantala, ATS:n puheenjohtaja, TVO
17:10                  Terrafamen uraanin talteenotto, Joni Lukkaroinen, Terrafame
18:30                  Tilaisuuden päätös
 
Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuutta osallistua jäsentilaisuuteen etänä Skype for Business -yhteyden avulla (Join Skype Meeting -linkki alla). Jos sinulla ei ole Skype for Business –ohjelmaa, onnistuu etäyhteys myös selaimella käyttämällä Skype for Business Web Appia (katso ohje täältä). Jos osallistut tilaisuuteen etänä, liitythän Skype –istuntoon hyvissä ajoin ennen esitysten alkua, jotta tilaisuus saadaan pysymään aikataulussa.
 
Pyydämme kahvitarjoilun mitoittamiseksi ilmoittautumaan tilaisuuteen maanantaihin 7.1.2019 mennessä e-lomakkeella https://www.ats-fns.fi/limesurvey-new/index.php/223486 tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittaudu myös jos aiot osallistua etäyhteyden avulla niin pystymme auttamaan mahdollisten teknisten vikojen ratkaisemisessa.
 
Tervetuloa!
Suomen Atomiteknillisen Seuran johtokunta ja tapahtumatoimikunta
 
.........................................................................................................................................
 Join Skype Meeting     
Trouble Joining? Try Skype Web App
Join by phone
+358941338000 (Suomi)                   English (United States)
Find a local number
 
Conference ID: 44894
Forgot your dial-in PIN? |Help    

Paikka Innopoli I, Tekniikantie 12, Espoo